Foto kantoor NC

Upgrade nu naar ons nieuwe CMS! En ontvang ook de beste resultaten vanuit Google!

Overzicht van een audit score met de resultaten: Performance 98, SEO 100, Accessibility 100 en Best Practices 100
Google partner logo

Upgrade pakketten

Je huidige website was goed.... maar het is tijd voor meer... tijd voor de snelste tijd.... de beste performance. Upgrade nu je website voor een betere positie in Google en een veel betere ervaring voor je (potentiele) klant. 

Binnenkort heeft jouw website:

 • Snellere laadtijden
 • Betere posities in Google
 • Makkelijker beheer
 • Tientallen extra oplossingen
Jij
bent
kampioen

Upgrade je website naar 1 van de volgende pakketten:

Binnenkort zal een van onze collega's contact met je opnemen voor de  upgrade naar het NC-CMS2. Hier nog even de mogelijkheden voor jou als bestaande klant van NC-websites.

Pakket 1 - Basisupdate

(weinig tijd, laagste kosten)
Deze optie omvat een essentiële update van uw website en e-maildiensten om te voldoen aan de vereisten. Het houdt in: 

 • Upgraden van de PHP-versie naar de nieuwste versie.
 • Overbrengen van de e-maildiensten naar Google Workspace.
 • Migreren van uw website naar NC-CMS2 met behoud van de huidige layout en standaardfunctionaliteit.

Pakket 1 is ideaal voor klanten die een snelle en budgetvriendelijke update willen zonder grote wijzigingen in het design en de functionaliteit van hun website.

726,00
Pakket 2 - Restyling van de website

(gemiddelde tijd, hogere kosten, meer rendement)
Deze optie omvat een restyling van de huidige website om een frissere uitstraling en verbeterde gebruikerservaring te bieden. Het omvat:

 • Upgraden van de PHP-versie naar de nieuwste versie.
 • Overbrengen van de e-maildiensten naar Google Workspace.
 • Migreren van uw website naar NC-CMS2 met een nieuwe visuele layout, verbeterde navigatie en geoptimaliseerde gebruikerservaring.
 • Gratis training ter waarde van €150
  • Social media training
  • Website beheer
  • Online marketing
  • Gezamelijk met verschillende ondernemers
 • 4 jaar garantie op de techniek
 • Kwaliteitsaudit vanuit Google lighthouse, wij garanderen een score boven de 80 uit 100.
 • Technisch SEO.
 • Conversie gericht gebouwd.

Pakket 2 is geschikt voor klanten die hun website een modernere uitstraling willen geven en de gebruikerservaring willen verbeteren, terwijl ze het huidige concept behouden.

1.331,00
Pakket 3 - Compleet nieuw concept

(meeste tijd, hoogste kosten, hoogste rendement)
Deze optie omvat de ontwikkeling van een geheel nieuw concept voor uw website, waarbij de nadruk ligt op maatwerk en innovatie. Het omvat:

 • Volledige upgrade van de PHP-versie naar de nieuwste versie.
 • Overbrengen van de e-maildiensten naar Google Workspace met uitgebreide configuratie en aanpassingen.
 • Ontwikkeling van een volledig nieuw concept voor uw website, inclusief een op maat gemaakt design, geavanceerde functionaliteiten en naadloze integratie met NC-CMS2
 • Gratis training ter waarde van €150
  • Social media training
  • Website beheer
  • Online marketing
  • Gezamelijk met verschillende ondernemers
 • 4 jaar garantie op de techniek
 • Kwaliteitsaudit vanuit Google lighthouse, wij garanderen een score boven de 80 uit 100.
 • Technisch SEO.
 • Conversie gericht gebouwd.

Pakket 3 biedt klanten de mogelijkheid om hun website volledig te vernieuwen en een unieke online aanwezigheid te creëren die volledig afgestemd is op hun behoeen en doelen.

PakketBedrag eenmalige investeringLicentiekosten, garantie & hostingkostenOnderhouds en servicecontractGoogleworkspace inclusief mailadres (per e-mailadres)
1

€600,- *

€292,- per jaar€10,42 p.m.€10,90 p.m.
2€1100,-€292,- per jaar€10,42 p.m.€10,90 p.m.
3In overleg€292,- per jaar€10,42 p.m.€10,90 p.m.

Licentiekosten, 4 jaar garantie & hostingkosten vervangen uw huidige kosten (hosting en SSL certificaat). Prijzen excl. btw,

*Of maandelijks €25 in 30 termijnen

Alles duidelijk, alles transparant, de regeltjes op een rij:

Bij het nieuwe platform NC-CMS2 zal uw huidige jaarbedrag worden vervangen met 1 vast tarief van €292 euro per jaar excl. btw. Dit bedrag is inclusief: webHosting, Licentie CMS, beveiligingscertificaat (SSL) en 4 jaar garantie op het CMS. Daarnaast betaalt u €10,42 euro per maand excl. btw. voor het onderhouds en servicecontract.

Prijzen zijn excl. 21 % btw. Eventuele maatwerk modules/oplossingen zijn niet meegenomen in deze standaard prijzen en zal altijd via een aanvullende offerte worden aangeboden. Pakketten zijn excl. mailaccounts.

Om nog even in de sfeer te komen een 1 minuut durende film:

Waarom kiezen voor een upgrade naar ons nieuwe platform? Bekijk de korte film:

Youtube video

Google recensies van onze klanten:

NCCMS2: Krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk CMS voor MKB-websites

Het NCCMS2, Next-Generation Centralized Content Management System, is een geavanceerd CMS-platform dat speciaal is ontwikkeld door NC-websites om MKB-bedrijven te voorzien van een krachtig hulpmiddel voor het beheer van hun website. Met ruim 1500 gebouwde websites en evenzoveel tevreden klanten, hebben we in de afgelopen 17 jaar waardevolle ervaring en inzichten opgedaan die hebben geleid tot de ontwikkeling van ons eigen CMS.

Onze reis begon 15 jaar geleden, toen we merkten dat bestaande open-source CMS-oplossingen, zoals Joomla en Wordpress, beperkingen hadden. Maatwerk vereiste afhankelijkheid van derden en het handmatig updaten van meerdere websites werd tijdrovend en inefficiënt. Dit zorgde voor vertragingen en frustraties, zowel bij ons als bij onze klanten.

Met het nieuwe NCCMS2 hebben we deze uitdagingen aangepakt en een krachtig CMS gecreëerd dat aansluit bij de wensen en doelen van MKB-ondernemers. Het biedt de volgende voordelen: 

Het NCCMS2 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met intuïtieve tools en een gebruiksvriendelijke interface kunnen MKB-ondernemers gemakkelijk hun eigen website beheren, zonder technische kennis. Ze kunnen inhoud aanpassen, afbeeldingen wijzigen, pagina's toevoegen en andere wijzigingen doorvoeren met slechts een paar klikken.

De prestaties van een website zijn cruciaal voor het succes ervan. Met het NCCMS2 profiteren MKB-ondernemers van supersnelle laadtijden en optimalisaties die bijdragen aan een betere gebruikerservaring. Onze klanten ontvangen zelfs een kwaliteitscertificaat voor de gemeten paginasnelheid, waardoor ze een concurrentievoordeel behalen in termen van zichtbaarheid en vindbaarheid.

Het NCCMS2 biedt tientallen geïntegreerde oplossingen die de interactie met websitebezoekers vergroten. Denk aan marketing pop-ups, landingspagina's, FAQ-secties, bedrijfsherkenning, vacaturepagina's, gepersonaliseerde content en meer. Deze functies kunnen eenvoudig worden geactiveerd en aangepast aan de specifieke behoeen van elke MKB-ondernemer.

Met het NCCMS2 kunnen updates en nieuwe ontwikkelingen eenvoudig en centraal worden uitgerold. Dit betekent dat al onze klanten direct kunnen profiteren van nieuwe technologieën, verbeteringen in snelheid, gebruiksgemak, veiligheid en toegankelijkheid. Ons toegewijde team stree ernaar om 20% van onze werktijd te besteden aan het verbeteren en innoveren van het CMS-platform.

Bij ons krijgt elke klant een op maat gemaakte offerte. De prijs is gebaseerd op de gebruikte oplossingen en eventueel maatwerk. Onze prijs omvat niet alleen het CMS zelf, maar ook hosting, garantie, beveiliging en back-ups. Op deze manier bieden we onze klanten duidelijkheid en transparantie zonder verrassingen achteraf.

We geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Onze helpdesk staat altijd klaar om te helpen en mee te denken. We streven ernaar om de best mogelijke service, ondersteuning en begeleiding te bieden, zodat MKB-ondernemers de vrijheid hebben om zich te richten op hun kernactiviteiten.

Kortom, het NCCMS2 is een krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk CMS dat specifiek is ontwikkeld voor MKB-bedrijven. Het stelt ondernemers in staat om hun website eenvoudig te beheren, te profiteren van geïntegreerde oplossingen, te genieten van snelle laadtijden en te profiteren van regelmatige updates en ondersteuning. Met het NCCMS2 kunnen MKB-ondernemers hun online aanwezigheid versterken en succesvol groeien in de digitale wereld.

Maak kennis met het NC Raceteam!

Webbouwer Lennart nc-cms2

Lennart - Groeimanager

Helpt je met strategische keuzes "Ondernemen vanuit een passie"

webbouwer Sander nc-cms2

Sander - Manager Webbouw

De juiste man/vrouw op de juiste plek zetten, 't is net voetbal

webbouwe Steven nc-cms2

Steven - Frontend

Onze eigen Mr. Hollywood. Een ster in online beleving

webbouwer rik nc-cms2

Rik - Webdesigner

De grootste fan van Max Verstappen en het nc-cms2 (want die winnen (ook) altijd)

webbouwer max nc-cms2

Max - Webdesigner

Geen Verstappen, wel net zo snel

webbouwer jonathan nc-cms2

Jonathan - Developer

Maatwerk met liefde!

webbouwer Ron nc-cms2

Ron - Developer

Wij gaan voor de beste techniek!

webbouwer jessy nc-cms2

Jessy - Succesmanager

De beste strategie wint!

Online marketing Dennis nc-cms2

Dennis - Sr. Online marketing

Als hij je niet zichtbaar kan maken dan kan niemand dat

webbouwer randi nc-cms2

Randi - SEO

Randi verbetert je vindbaarheid in Google (SEO)

webbouwer janneke nc-cms2

Janneke - Design

Geeft kleur aan je winnende website 

Raceteam NC op Zandvoort

Onze coureur @Zandvoort

Inspiratie vanuit het Racen op TT circuit en Zandvoort, we gaan voor goud! Websites die winnen!