Upgrade nu naar ons nieuwe CMS! En ontvang ook de beste resultaten vanuit Google!

Overzicht van een audit score met de resultaten: Performance 98, SEO 100, Accessibility 100 en Best Practices 100
Google partner logo

Upgrade pakketten

Je huidige website was goed.... maar het is tijd voor meer... tijd voor de snelste tijd.... de beste performance. Upgrade nu je website voor een betere positie in Google en een veel betere ervaring voor je (potentiele) klant. 

Mogen we je website upgraden? 

  • Snellere laadtijden
  • Makkelijker beheer
  • Tientallen extra oplossingen
Jij
bent
kampioen

Upgrade je website naar 1 van de volgende pakketten:

Binnenkort zal een van onze collega's contact met je opnemen voor een eventuele upgrade naar het NC-CMS2. Hier nog even de mogelijkheden voor jou als bestaande klant van NC-websites.

NCCMS2

Pakket 1: Website upgrade met facelift layout en nieuw beheersysteem.

We pakken de layout aan, we houden de paginastructuur hetzelfde en we plaatsen een nieuwe ‘motor’ in je website. Met deze motor zal het beheren van de website veel makkelijker, sneller en interactiever zijn.

Randi met NC-CMS2 vlag

Pakket 2: Website vernieuwing nieuwe layout met kwaliteitscertificaat en 4 jaar garantie op het beheersysteem.

We ontwerpen je website opnieuw, we zorgen dat de website voldoet aan de eisen van Google en je krijgt een kwaliteitscertificaat bij aflevering. Daarnaast zal je website gaan draaien op dit nieuwe innovatieve  beheersysteem

Champagne NC-CMS2

Pakket 3: Website vernieuwing inclusief marketingstrategie.

Een complete nieuwe website inclusief een socialmedia en online marketing strategie en  bijhorende uitvoering.

Alles duidelijk, alles transparant, de regeltjes op een rij:

Bij keuze voor het nieuwe platform NC-CMS2 zal uw huidige jaarbedrag worden vervangen met 1 vast tarief van €280 euro per jaar excl. btw. Dit bedrag is inclusief: webHosting, Licentie CMS, beveiligingscertificaat (SSL) en 4 jaar garantie op het CMS. 

Prijzen zijn excl. 21 % btw. Eventuele maatwerk modules/oplossingen zijn niet meegenomen in deze standaard prijzen en zal altijd via een aanvullende offerte worden aangeboden. Pakketten zijn excl. mailaccounts.

Om nog even in de sfeer te komen een 1 minuut durende film:

Waarom kiezen voor een upgrade naar ons nieuwe platform? Bekijk de korte film:

Youtube video

Google recensies van onze klanten:

Nog meer uitleg over ons platform? Bekijk onderstaande FAQ:

CMS staat voor content management system. Hiermee beheer je je website en voeg je zelf pagina's, teksten, foto's en nieuwsberichten toe. Wij doen er nu een flink aantal scheppen bovenop, lees snel verder!

Een paar cijfers. In afgelopen 15 jaar bouwden we ruim 1500 websites en verwelkomden we ongeveer evenveel klanten. Elk jaar mogen we ongeveer 100 nieuwe klanten verwelkomen. De eerste twee jaar werkten we met een open source CMS, zoals Joomla en Wordpress. Daarbij liepen we er vaak tegenaan dat we maatwerk uitvoerden binnen de website, waarbij we afhankelijk waren van code van derden. Dit werkte niet prettig. We moesten vaak (beveiligings-) updates uitvoeren en hierbij handmatig al onze websites stuk voor stuk aanpassen. Door werkzaamheden waarop zowel wij als de klant niet stonden te wachten, werden wachtrijen soms steeds langer.

Bovendien zouden onze klanten beter geholpen zijn met eenvoudiger beheer en snellere websites. Ook zou het in het voordeel van onze klanten zijn als wij maatwerk sneller konden implementeren. Dit waren voor ons 13 jaar geleden de beweegredenen om een belangrijke stap te zetten: ontwikkeling van ons eigen (NC-)CMS. Wij deden dit niet met de illussie dat we de wereld konden verovereren. Onze drive was onze overtuiging dat wij onze klanten - mkb-ondernemers in Noord-Nederland - een product gingen leveren dat zou aansluiten bij hun wensen en doelen. Nu, 13 jaar later, draaien er ruim duizend websites op de techniek van ons NC-CMS. Door alle jaren heen bleven wij het CMS aangepassen, zodat het altijd aansloot bij de wensen en eisen van het heden. 

Op een bepaald moment kwamen we op het punt dat wij meer mogelijkheden zagen. We moesten erkennen: ons zo zorgvuldig, in duizenden werkuren opgebouwde CMS voldeed niet meer aan onze toekomstvisie. Vooral als het gaat om de mogelijkheden voor klanten om hun eigen website aan te passen, was er veel te winnen. Denk hierbij aan het toevoegen van oplossingen, het kunnen inzetten van innovatieve marketingtools en het beheren van content op je smartphone. Voor ons was het belangrijk om updates centraal te kunnen uitrollen. Zo profiteren al onze klanten snel optimaal van updates en nieuwe ontwikkelingen.

Onze filosofie is dat je website nooit klaar is. Zo blijft het avontuur van jouw website en de bijhorende doelstellingen een pad dat je samen met ons bewandelt, doordat we altijd blijven doorontwikkelen. Voor de ondernemer betekent dit een extra stuk vrijheid, mede dankzij de gedegen helpdesk die altijd klaarstaat. Want dat is onze kracht: service, support en meedenkende experts.

NC-CMS2 maakt het mogelijk om tientallen oplossingen te integreren in de pagina's, oplossingen die ervoor zijn gemaakt om meer interactie te krijgen met de bezoekers van je website zoals:

* marketing popups
* landingspagina's
* FAQ
* bedrijfsherkenning
* vacatures
* gepersonaliseerde content
* voor externe ontwikkelaars: API beschikbaar in Q1 2023

Verder is het CMS zo opgebouwd dat updartes automatisch uitgevoerd worden. Zo is je websitebeheersysteem altijd up-to-date. Onze filosofie is dat je website nooit klaar is. Daarom blijft het avontuur van jouw website en de bijhorende doelstellingen een pad dat je samen met ons bewandelt, doordat we altijd blijven doorontwikkelen. 

De beschikbare oplossingen zijn te bekijken in de beheerdersmodus van je website. Uiteraard kunnen wij dit ook persoonlijk aan jou en je team demonstreren. Neem gerust contact met ons op.

Ja. En dat is uniek. Je website zal geupdatet worden met nieuwe technologieën. We streven ernaar om 20% van onze werktijd te stoppen in het verbeteren en innoveren van het platform waarop je website draait. Naast updates die een verbetering zijn voor het oog, voeren wij ook updates uit die bijdragen aan gebruiksgemak, snelheid, veiligheid en toegankelijkheid. 

Bij ons betaal je een vast bedrag per jaar voor het CMS, hosting, garantie, beveiliging en back-ups. Omdat de prijs afhankelijk is van de oplossingen die je gebruikt en eventueel maatwerk, maken wij altijd een offerte op maat.

Supersnel, onze klanten krijgen bij aflevering een kwaliteitscertificaat van onder meer de gemeten paginasnelheid. Aangezien deze laadtijd een steeds belangrijker onderdeel van je vindbaarheid wordt, is het geen nice-to-have maar een must-have!

We doen er alles aan dat de website, onze dienstverlening en het CMS je heel goed bevallen. Maar als antwoord op deze vraag: de website is en blijft altijd van jou en het beheersysteem van ons. Mocht je de samenwerking willen stoppen, dan krijg je van ons desgewenst je hele website in HTML. Hierin is alle inhoud, tekst, foto's en layout vastgelegd. Dit kan en mag je overal hergebruiken.

Maak kennis met het NC Raceteam!

Webbouwer Lennart nc-cms2

Lennart - Groeimanager

Helpt je met strategische keuzes "Ondernemen vanuit een passie"

webbouwer Sander nc-cms2

Sander - Manager Webbouw

De juiste man/vrouw op de juiste plek zetten, 't is net voetbal

webbouwe Steven nc-cms2

Steven - Frontend

Onze eigen Mr. Hollywood. Een ster in online beleving

webbouwer rik nc-cms2

Rik - Webdesigner

De grootste fan van Max Verstappen en het nc-cms2 (want die winnen (ook) altijd)

webbouwer max nc-cms2

Max - Webdesigner

Geen Verstappen, wel net zo snel

webbouwer jonathan nc-cms2

Jonathan - Developer

Maatwerk met liefde!

webbouwer Ron nc-cms2

Ron - Developer

Wij gaan voor de beste techniek!

webbouwer jessy nc-cms2

Jessy - Succesmanager

De beste strategie wint!

Online marketing Dennis nc-cms2

Dennis - Sr. Online marketing

Als hij je niet zichtbaar kan maken dan kan niemand dat

webbouwer randi nc-cms2

Randi - SEO

Randi verbetert je vindbaarheid in Google (SEO)

webbouwer janneke nc-cms2

Janneke - Design

Geeft kleur aan je winnende website 

Raceteam NC op Zandvoort

Onze coureur @Zandvoort

Inspiratie vanuit het Racen op TT circuit en Zandvoort, we gaan voor goud! Websites die winnen!